VVS


Vi erbjuder kompletta lösningar inom VVS

Vi erbjuder våra kunder kompletta och heltäckande lösningar som rör VVS. Behöver du som privatperson hjälp med att installera bergvärme? Har du som fastighetsägare problem med att få en tillfredsställande ventilation i fastigheten - eller behöver ni hjälp med värme och ventilation på ert företag?

 Vi arbetar alltid effektivt och till bra priser. Vårt mål är att skapa kostnadseffektiva lösningar inom VVS och vår erfarenhet gör att vi kan arbeta snabbt och effektivt - utan att ta några genvägar. 

Vi erbjuder även mer akuta lösningar. Har du problem med ett läckande rör eller ett stopp i avloppet? Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Kontakta oss
alttext
alttext

Anlita oss för en badrumsrenovering 

En av våra styrkor är att vårt team är mångfacetterat. Vi har behöriga snickare, certifierade VVS-montörer, målare och snickare som anställda och detta gör att vi kan ta oss an olika uppdrag från start till mål - enligt totalentreprenad i Haninge. 

Behöver du hjälp med exempelvis en badrumsrenovering så kan vi erbjuda vår professionella hjälp med dragning av vatten och avlopp, installationer av tvättmaskin och torktumlare samt dragning av all el - plus givetvis sättning av kakel och allt annat. 

Behöver vi ta in extern hjälp så är samtliga våra samarbetspartners certifierade och behöriga för den uppgift de anlitas för. Med oss får du trygghet - till riktigt bra priser. 

Vi hjälper er med ventilationen


Frisk, fräsch och cirkulerande luft är en förutsättning för att vi ska kunna prestera. Det gäller i alla lägen - och oavsett om det handlar om ditt hem, din arbetsplats eller skolan dina barn går i. Hur ser ventilationen ut i era lokaler? Vi tar oss gärna en titt och kan hjälpa er med att hitta en lösning som skapar bättre förutsättningar. 

God ventilation ger en bättre koncentrationsförmåga och den bidrar dessutom till att sjukdomar kan förhindras från att spridas. Som experter inom VVS kan vi se till att ditt hem, ert kontor eller er skola får ultimata förutsättningar vad gäller frisk och fräsch luft.

Ta hjälp av erfarna VVS-tekniker
Kontakta oss