Om oss


En byggfirma med stor verktygslåda

Välkommen till O. Thorén Entreprenad AB. Vi är en byggfirma som åtar oss alla typer av uppdrag - stora som små - och som kan erbjuda våra kunder högkvalitativa jobb till riktigt bra priser. 

Vi är en mångfacetterad firma och vårt team av snickare, målare, elektriker, målare och VVS-montörer står redo att hjälpa både privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er med personlig service och kostnadseffektiva lösningar. 

Vi kan, som en följd av vår stora kapacitet, även erbjuda totalentreprenad och ta ett helhetsgrepp om det byggprojekt du planerar. Givetvis kan du som privatperson även använda Rot-avdraget när du väljer oss. Välkommen! 

Kontakta oss
Bygggfirma Haninge
Byggfirma Haninge

Vi är med dig från start till mål 

Vår verksamhet bygger på att skapa långsiktiga samarbeten och att våra kunder ska välja oss även för framtida jobb. Vi arbetar hårt med att erbjuda en överlägsen service och fackmannamässigt utförda arbeten till priser som tål att jämföras. 

Oavsett uppdrag så ser vi till att inkludera kunden: du ska veta vad som sker, varför det sker och hur det går. För oss är kommunikationen oss emellan en avgörande fråga för hur det färdiga resultatet blir och för att vi ska kunna hjälpa dig att få ett resultat som når dina förväntningar. 

Vi planerar alla jobb ner på detaljnivå för att kunna arbeta effektivt. Gällande pris och tidsplan så ser vi alltid till att hålla oss till det vi kommit överens om. 

Referenser och garantier


Vi ger alltid garantier på våra jobb och vi arbetar givetvis under försäkring. Samtliga anställda hos oss är utbildade och har de nödvändiga certifikat som krävs för att utföra de uppdrag vi anlitas för. Vi ställer givetvis samma krav på våra samarbetspartners om vi måste ta in extern hjälp.

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så ger vi dig gärna nummer till några av våra tidigare kunder. Vi har många referenser och det är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta är välfungerande. För dig blir en referens en trygghet. Kontakta oss redan idag så bokar vi ett kostnadsfritt första möte och ser över hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt. Välkommen!

Byggföretag med stort utbud av tjänster
Kontakta oss