Måleri


Vi erbjuder all typ av måleri 

Behöver du hjälp med en omfattande fasadmålning eller vill du förändra i hemmet genom att byta färg på väggarna och andra ytskikt? Vi erbjuder professionella målerier till bra priser - och där du som privatperson dessutom kan använda ditt Rot-avdrag. 

Vi tar oss även an större projekt och kan hjälpa både företag, fastighetsägare och BRF:er med allt från fasadmålning vidare till att skapa inbjudande trapphus och trevliga inomhusmiljöer. Samtliga våra målare är utbildade och certifierade. 

Låter detta intressant? Kontakta oss så bokar vi in ett möte och sätter igång med planeringen!  

Kontakta oss
alttext
alttext

Professionella målare med fokus på grundjobbet

Vi har lång erfarenhet av målning och vi åtar oss både interiöra- och exteriöra uppdrag av alla storlekar. Anlitar du oss för att måla om i ditt hem så kan du räkna med ett kvalitetsjobb där vi arbetar både hårt och effektivt för att du ska få den förändring du drömmer om. 

Oavsett om det handlar om att måla om en vägg, om att måla fönster eller om att exempelvis måla köksluckor så lägger vi ner ett stort fokus på grundarbetet. Nyckeln till ett lyckat resultat ligger i just detta. Vi spacklar, slipar, tvättar och grundmålar den yta som ska målas enligt konstens alla regler. Det ger ett både snyggt och hållbart resultat.

Fasadmålning - anlita oss


En fasadmålning är ett projekt som kräver kunskap och erfarenhet. Vi hjälper dig från start till mål och du kan exempelvis rådfråga oss om val av färg. Färgen som appliceras ska till lika delar vara tilltalande för ögat som att ge ett effektivt skydd för det underliggande materialet. 

Med oss så garanteras du ett både snyggt och hållbart resultat för din fasadmålning. Vi planerar arbetet från grunden, fokuserar på att utföra ett gediget grundarbete och ser till att all utrustning som krävs - exempelvis ställningar - finns på plats när projektet startar. Vi erbjuder fasadmålning till både privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er i Stockholm.

Vi utför alla typer av måleriarbeten
Kontakta oss