Markentreprenad


Professionella markarbeten till bra priser 

Vi utför alla typer av markarbeten och vi gör detta till rimliga priser. Behöver du hjälp med en professionell dränering? Funderar ni på att anlägga en trädgård på innergården? Vi kan hjälpa er med detta. 

Markarbeten i vår regi bygger på att skapa stabila, långsiktiga förutsättningar för exempelvis byggnationer. Med vår hjälp så kan du få en partner som tar ett helhetsgrepp och som är med dig från start till mål. Oavsett om du planerar att bygga en veranda, ett attefallshus eller ett uterum så blir ett bra markarbete avgörande för det färdiga resultatet och för hållbarheten. Med oss kan du slå två flugor i en smäll. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med olika markarbeten. Välkommen! 

Kontakta oss
alttext
alttext

Professionell dränering 

En dränering är ett projekt som de flesta villaägare ställs inför någon gång. Det är viktigt att ha ett system som effektivt kan leda bort fukt och vatten från källaren. Vi har lång vana av dränering och anpassar metoden efter husets uppbyggnad och läge och efter de geologiska förutsättningar som finns. 

Vi arbetar alltid noggrant och med målet att skapa en hållbar plan. Det gör att du dels får ett hus som mår bättre - och dels också att det kommer att dröja länge innan du behöver dränera igen. Vi skapar hållbara lösningar till bra priser. 

Hjälp från start till mål


Grunden är avgörande för det färdiga resultatet. Då det handlar om markarbeten så blir detta extra tydligt. Vi har gedigen erfarenhet av alla typer av markarbeten och som byggfirma så kan vi även erbjuda totalentreprenad i Haninge - något som innebär att du lägger över hela ansvaret för ditt projekt på oss.

Ska du bygga exempelvis ett Attefallshus så ser vi till att genomföra det markarbete som krävs för att skapa en hållbar, stabil och jämn grund innan vi sedan fortsätter med själva byggandet. Vi är med dig hela vägen - från planering fram till slutbesiktningen.

Vi utför alla typer av markarbeten
Kontakta oss