El


Behöriga, professionella elektriker 

Hur ser egentligen elen ut i din bostad? Vi kan hjälpa dig att kontrollera detta! I vårt team finns behöriga elektriker som kan åta sig uppdrag som rör allt från besiktningar av elsystem vidare till byten av äldre sådana. 

Vi utför alla typer av installationer och kan anlitas för både större, mer omfattande projekt som mindre sådana. Behöver du snabb och professionell hjälp med att installera golvvärme i hallen, är du i behov av en professionell installation - och projektering - av din värmepump eller vill du ha fler vägguttag i köket? 

Vi står redo att hjälpa dig med ditt problem. Kontakta oss så bokar vi in ett möte! 

Kontakta oss
Byggfirma Haninge Elinstallationer
alttext

Viktigt att ha koll på el 

Idag använder vi oss av mer el än någonsin tidigare. Det ställer också höga krav på att elsystem klarar av belastningen - vilket är långt ifrån sanningen i många fall. Äldre elsystem kan innebära livsfaror och många av de bränder som äger rum i Sverige är sprungna ur just detta. Hur mår elen i din villa? 

Som behöriga elektriker kan vi utföra en elbesiktning och bringa klarhet i denna viktiga fråga. El har, till skillnad från vad många tror, ett bäst före datum och där allt från elsystemen vidare till kablar och ledningar kan vara i ett väldigt dåligt skick. 

En elbesiktning kan även genomföras inför exempelvis ett köp av hus och säkerställa kvalitet. Det är en investering - både ekonomiskt och säkerhetsmässigt. 

Vi utför alla typer av installationer 


Installationer och dragning av ny el måste alltid utföras av behöriga elektriker. Till skillnad mot andra renoveringar så får du, enligt lag, inte på egen hand ge dig på områden där el finns inkluderat. Vi hjälper dig gärna med dina problem och garanterar fackmannamässigt utförda installationer till bra priser. 

Vår byggfirma i Haninge kan även ta oss an större projekt enligt totalentreprenad där vi ser till att allt från elektriker, snickare och vvs-montörer inkluderas i komplexa arbeten med exempelvis badrumsrenoveringar.

Givetvis kan vi även hjälpa dig att ta steget mot framtiden. Funderar du på att skaffa en elbil så kan vi hjälpa dig med att installera en laddbox - och samtidigt uppgradera ditt elsystem för att klara den nya belastningen.

Vi utför alla typer av elarbeten
Kontakta oss