Skickliga snickare i Haninge och Enskede


Nybyggnation - Tillbyggnad - Renovering

Kontakta oss

Snickare Haninge - vi hjälper dig

Som byggfirma så har vi lång vana av att hjälpa privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare med olika tjänster inom bygg. Behöver du hjälp av en professionell snickare i Haninge så står vi redo att rycka in. 

Vi erbjuder hjälp med allt från nybyggnationer, vidare till reparationer, renoveringar och olika tillbyggnader. Storleken på projektet spelar ingen roll. Vi ser alltid till att avsätta tillräckligt med personal för att kunna leverera ett perfekt resultat inom den överenskomna tiden och till det avtalade priset. 

Att arbeta nära kunden är något vi alltid eftersträvar. Genom en tydlig, öppen och rak kommunikation så kan onödiga missförstånd undvikas - och samtidigt så kan även nya möjligheter öppnas. Vi är alltid redo att ge goda råd och nya, inspirerande tankar till våra kunder och är gärna med dig redan från start och hjälper dig med planeringen! 

Vad kan vi hjälpa dig med som snickare i Haninge? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte. Välkommen! 

Kontakta oss
Byggfirma Haninge Snickare utbyggnad
Byggfirma Haninge Snickare

Vi hjälper dig med din byggnation 

Drömmer du om en ny veranda, ett uterum eller kanske ett Attefallshus? Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med att skapa hållbara, funktionella och estetiskt tilltalande lösningar - till bra priser. 

I samband med exempelvis byggnationer som kräver ett bygglov - eller som vid ett Attefallshus, ett startbesked - så kan vi hjälpa till att skapa ritningar och bidra till att du kan skicka in en komplett ansökan. 

Vi planerar alltid våra projekt minutiöst. Det innebär i slutändan att vi också kan arbeta effektivt och utan en massa tidskrävande flaskhalsar. Våra snickare är vana vid att arbeta tillsammans och det samarbetet ger också i slutändan en större säkerhet - och jobb som sker på ett mer effektivt sätt. 

Snickare Enskede - skräddarsydda lösningar 

Vi erbjuder professionella lösningar inom allt som rör snickeri och annat hantverk. Som snickare i Enskede så kan du som privatperson anlita oss för att exempelvis skräddarsy lösningar gällande exempelvis förvaring i ditt hem. 

Har du svårt att få en garderob att passa in? Skulle du vilja ha en bokhylla inbyggd i väggen - eller behöver du en bänk i hallen som fullt ut är anpassat efter de mått som finns vad gäller längd, djup och höjd? Inga problem. Vi har lång vana av att skapa unika lösningar för våra kunder. Oavsett hur ditt hem ser ut så kan en måttanpassad lösning göra en enorm skillnad - både rent funktionellt och rent estetiskt. 

Vad vill du ha hjälp med?


Vi skapar snygga utemiljöer 

Hur ser det ut på er innergård? I och med att vår byggfirma kan erbjuda allt från professionella markarbeten vidare till snickartjänster så kan vi hjälpa er att skapa en inbjudande utemiljö. Vad sägs om odlingar som kombineras med grillplatser och exempelvis en snygg lösning för förvaring av cyklar? 

Vi ser över era möjligheter och skissar fram olika förslag för er att ta ställning till. Med vår hjälp skapas en inbjudande utemiljö där samtliga boende kan vistas och trivas. 

 

Vi hjälper dig att renovera köket

Som snickare så arbetar vi alltid nära våra kunder och vi arbetar alltid med ett mål som ligger i att varje kund även ska välja oss i framtiden. Med hjälp av personligt engagemang och en yrkesstolthet så ser vi till att skapa högkvalitativa resultat till riktigt bra priser. 

Behöver du exempelvis hjälp med en omfattande köksrenovering så står vi redo att hjälpa dig från start till mål. I vårt team finns allt från snickare, målare, elektriker och rörmokare - allt som krävs för att erbjuda dig ett effektivt jobb med ett resultat som når högsta tänkbara nivå. 

Vilket typ av kök drömmer du om? Kontakta oss så bokar vi en in ett möte där vi tittar närmare på dina förutsättningar och på hur just dina drömmars kök ser ut!

Vi förverkligar dina byggdrömmar!
Kontakta oss